Tilaus- ja sopimusehdot

Rannikon Puutarhan verkkokaupan Tilaus- ja sopimusehdot

1.Yleistä

1.1 Nämä sopimusehdot sisältävät Rannikon Puutarha Oy:n (jäljempänä ”Rannikon Puutarha”) ylläpitämän ja käyttäjilleen tarjoaman verkkokauppapalvelun (jäljempänä ”verkkokaupan”) käyttöä koskevat ehdot sekä tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot.

1.2 Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta käyttäjä (jäljempänä “Asiakas”) hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan ehtoja.

1.3 Asiakkaan yhteystiedot on vaadittu ilmoittamaan verkkokaupassa ennen tilauksen hyväksymistä

2. Tilaaminen verkkokaupasta

2.1 Asiakkaan tulee olla yli 13-vuotias luonnollinen henkilö.

2.2 Asiakas vastaa Rannikon Puutarhalle antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

3. Tuotteet, tilaaminen ja toimitus

3.1 Kunkin tuotteen tiedot ja hinta ilmoitetaan verkkokaupan tuotesivulla. Näytettävät hinnat ovat tilaushetken hintoja. Tuotteiden hinnoissa saattaa tapahtua muutoksia tilaus- ja toimitus-/noutopäivän välillä. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksille. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja, ellei tilaustiedoissa muutoin ilmoiteta.

3.2 Tuotesivuilla olevat kuvat sekä ilmoitetut tuotetiedot ovat suuntaa antavia. Näin ollen asiakkaalle toimitettu tuote voi poiketa tuotesivuilla olevasta kuvasta. Rannikon Puutarha ei vastaa tällaisista poikkeamista.

3.3 Verkkokaupan tuotesivuilla ilmoitetaan mahdolliset tuotteen saatavuuteen liittyvät rajoitukset. Rannikon Puutarha ei takaa, että kaikkia tuotteita on saatavilla. Asiakas voi tilauksen yhteydessä hyväksyä sen, että Rannikon Puutarha toimittaa tilapäisesti loppuneen tuotteen sijaan tuotetta vastaavan korvaavan tuotteen. Tuotteen ollessa tilapäisesti loppu Rannikon Puutarha ei toimita kyseistä tuotetta jälkitoimituksena. Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee toimitusvaikeuksia, ilmoittaa Rannikon Puutarha tästä asiakkaalle tämän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai soittamalla tilauksessa ilmoitettuun puhelinnumeroon.

3.4 Verkkokaupassa tehty tilaus sitoo Asiakasta. Kaikki tilaukset vahvistetaan lähettämällä sähköpostiviesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan·tilatut tuotteet ja niiden määrät, tilauksen hinta, toimitustapa ja mahdolliset toimituskulut, tilausnumero, tilauksen yhteydessä ilmoitettu laskutus- ja toimitusosoite. Vahvistuksen lähettämisen jälkeen kauppasopimus on osapuolia sitova.

3.5 Tilauksia toimitetaan ainoastaan Salon kaupungin keskustan alueelle, toimitusmaksu on 5 €/toimitus.

3.6 Asiakkaan valittavana olevat toimitusvaihtoehdot ilmoitetaan verkkokaupassa. Toimitus tapahtuu Asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Asiakas sitoutuu olemaan paikalla ja tavoitettavissa ilmoittamassaan osoitteessa valittuna toimitusajankohtana, tai huolehtimaan siitä, että hänen valtuuttamansa muu henkilö voi ottaa vastaan ja maksaa tilatut tuotteet asiakkaan puolesta. Mikäli Asiakas laiminlyö edellä kerrotun vastaanottovelvoitteensa, voi Rannikon Puutarha veloittaa häneltä palautuvien tuotteiden kuljetuskustannukset. Mikäli toimitus kokonaisuudessaan näyttää viivästyvän tai viivästyy, Rannikon Puutarha pyrkii olemaan yhteydessä Asiakkaaseen uuden toimitusajan sopimiseksi.

3.7 Asiakkaalla on myös mahdollisuus tilata tuotteet ilman toimituskuluja noutamalla tuotteet Rannikon Puutarhan myyntipisteistä niiden aukioloaikoina valitsemalla toimitusvaihtoehdoksi “nouto”.

4. Maksutavat

4.1 Asiakas maksaa tilaamansa tuotteet joko toimituksen yhteydessä yleisimmin käytössä olevilla pankki- tai luottokortilla, myyntipisteistä noudettuna on mahdollista maksaa myös käteisellä.

5. Tilauksen peruuttaminen ja palautusoikeus

5.1 Kuluttajansuojalain 6 luvun mukaisesti etämyynnissä sovellettavaa peruutusoikeutta ei ole elintarvikkeiden yksittäisissä toimituksissa. Peruutusoikeutta ei ole myöskään yritysasiakkaiden tilauksiin.

6. Reklamaatio

6.1 Kun asiakas vastaanottaa toimituksen, Asiakkaan tulee viipymättä tarkistaa, että toimitus sisältää kaikki Asiakkaan tilaamat tuotteet. Mikäli Asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee Asiakkaan viivytyksettä ilmoittaa asiasta kuljettajalle tai verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse toimisto@rannikonpuutarha.fi.

6.2 Asiakkaan tulee tuotteet saatuaan tarkistaa, että toimitetut tuotteet ovat virheettömiä eikä tuotteissa ole näkyvissä mahdollisia ulkoisia kuljetusvaurioita. Kuljetus- ja muista vaurioista on viipymättä ilmoitettava verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse toimisto@rannikonpuutarha.fi. Myöhemmin tehtyjä ilmoituksia ei hyväksytä.

7. Palveluntarjoajan vastuu

7.1 Rannikon Puutarha vastaa kaikesta verkkokaupassa esitettävästä sisällöstä (kuvat, tekstit, äänet ja videot). Rannikon Puutarhalla on kaikki oikeudet muuttaa ja päivittää ja korjata verkkokaupan sisältöä ja/tai sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille.

8. Vastuunrajoitus

8.1 Rannikon Puutarha ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat Asiakkaalle verkkokaupan käytön yhteydessä tai sen johdosta, ettei verkkokauppa ole käytettävissä.

9. Asiakastiedot

9.1 Rannikon Puutarha vastaa verkkokauppaan kertyvistä asiakastiedoista ja niiden asianmukaisesta ja luottamuksellisesta säilyttämisestä sekä käsittelystä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Linkki Tietosuojaselosteeseen. Tilauksen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

10. Muut ehdot

10.1 Rannikon Puutarha ei vastaa verkkokaupasta ostetun tuotteen soveltuvuudesta Asiakkaalle.

10.2 Rannikon Puutarha ei anna mitään vakuutusta verkkokaupan virheettömyydestä, kattavuudesta tai ajantasaisuudesta. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että Asiakas käyttää verkkokauppaa omalla vastuullaan eikä Rannikon Puutarha anna vakuutusta siitä, että verkkokaupan toiminnassa ei ilmene keskeytyksiä tai virheitä.

10.3 Rannikon Puutarha ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

10.4 Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Rannikon Puutarhalle. Materiaalien kopioiminen tai käyttö ilman Rannikon Puutarhan lupaa on kielletty muuhun kuin Asiakkaan omaan henkilökohtaiseen yksityiseen käyttöön.

10.5 Rannikon Puutarhalla on oikeus muuttaa verkkokaupan sisältöä ja näitä sopimusehtoja. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä verkkokaupan kotisivuilta. Asiakkaan tulee tilatessaan hyväksyä sopimusehdot.

10.6 Asiakas vastaa kaikesta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja.

10.7 Käyttäjä sitoutuu käyttämään verkkokauppaa vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakas vastaa täysmääräisesti näiden sopimusehtojen, lain tai hyvän tavan vastaisesta verkkokaupan käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Rannikon Puutarhalle muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille. Rannikon Puutarhalla on milloin tahansa oikeus estää verkkokaupan käyttäminen sekä ostosten tekeminen.

10.8 Mahdollisiin Asiakkaan ja Rannikon Puutarhan välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia.

11. Yhteystiedot

Rannikon Puutarha Oy

Jokikaustantie 456, 25240 Hajala

Y-tunnus: 2990416-4

Puh. 0400 826 360

sähköposti: toimisto@rannikonpuutarha.fi